Radio Pendimi Studio 1 Austri

 
Listeners: 710
♫ 48 kbit    AlbaniaAlbania 
Rating: 4.9 /7 (72 votes cast)
genres of radio :
Islam
Shqip
Kuran
Albanian
Kosova
Ligjerata
Ders
Ilahi
Hutbe
Hoxha
Religion (Religious) - Sacred music, religious character on the basis of the holy books   
 
Web: Go to Web site...  
         
 

 
+        
 

  Radio Playlist
  Your Radio playlist is empty
 
  Tv Playlist
  Your Tv playlist is empty
 
RSS    
 
1min. ago   Repriza Emisioni Debat Me Ferid Aganin 23.04.2014 Ne Radiopendim
27min. ago   Amar Ismaili - Jetim (official Video 2014)
32min. ago   E Cila Ua Qetson Zemrat E Leht
34min. ago   Menduh Alejbeg-nje Ezan Dyve Na Tthret
37min. ago   Spr 01
42min. ago   Live Emisioni Urimet Dhe Pershendetjet Islame Moderator Naim Hoxha Stu...
5h. 54min. ago   Repriza Pyete Hoxhen Me Genc Plumbi 23.04
7h. 10min. ago   Salaah Bukhaatir - Quran - Surat Al-qamar
7h. 20min. ago   Merhum Ismail Bier / Okuma Sirasi 5
8h. 31min. ago   Live Emisioni I Mengjesit Moderator Naim Hoxha Studio Nr 2 Prizren
12h. 31min. ago   Fatmir Latifi - Pejgamberyat 10 (ibrahimi A.s.-24.02.2013)
15h. 51min. ago   Sekretet E Nates - Dokumentar
17h. 33min. ago   Idris Abkar Surja Rrahman
17h. 36min. ago   Recitim Rryanqethyas - Idriz Akbar, Surja En-neml 59-65
17h. 38min. ago   Idrees Abkar - Wonderful Recitation About Hajj
17h. 42min. ago   Dr.zekerija Bajrami - All-llahu Tya Kyaqijve Ju Jep Afat Qya Sa Mya Sh...
18h. 50min. ago   Bajrush Berisha - La Ilahe Illallah
20h. 36min. ago   Zeri I Se Vertets Me Hoxhya Omer Berisha
21h. 54min. ago   Live Nga Xhamia Bujaria Linz Hoxh Enis Rama
22h. 11min. ago   10 - Mendjemadhsia N Hadithet Profetike - Fadil Musliu
23h. 21min. ago   19 - Ndikimi I Porosive T Pejgamberit Ndaj T Rinjve - Enes Goga
1d. 54min. ago   Live Emisioni Debat Musafir Dr.ferid Agani Minister I Shendetsis Moder...
1d. 1h. 58min. ago   Ilahi Arabe - Kejfen
1d. 2h. 1min. ago   Shopislam Gjermani
1d. 2h. 14min. ago   30-njihu Me Hoxhallarlt (njihu Me Hoxhl Genc Plumbi)
1d. 2h. 16min. ago   Medina Gjilan
1d. 2h. 19min. ago   Amar Ismaili - Jetim (official Video 2014)
1d. 2h. 21min. ago   Live Emisioni Pyete Hoxhen Moderator Naim Hoxha Studio Nr 2 Prizren
1d. 5h. 3min. ago   89 - Plr Njl Jetl Ml Tl Mirl Nl Varreza - Enis Rama
1d. 5h. 45min. ago   89 - Plr Njl Jetl Ml Tl Mirl Nl Varreza - Enis Rama
1d. 5h. 50min. ago   Ikra Prishtin
1d. 5h. 53min. ago   Ahmad Al Ajmi - Suretu Muhammed
1d. 6h. 1min. ago   Repriza Ta Njohim Te Verteten Me Dr.shefqet Krasniqi
1d. 8h. 32min. ago   Live Emisioni I Mengjesit Moderator Naim Hoxha Studio Nr 2 Prizren
1d. 10h. 35min. ago   Maher Al-muaiqly - Surat Al-inshiqaq
1d. 12h. 40min. ago   Irfan Jahiu - Komentimi I Sures At Tekathur
1d. 16h. 8min. ago   Maher Al-muaiqly - Surat Al-inshiqaq
1d. 16h. 12min. ago   Maher Al-muaiqly - Surat Al-ala
1d. 16h. 14min. ago   Flurim Buzolli - Shikoj Femijet Ne Siri
1d. 16h. 18min. ago   Medina-gjilan
1d. 16h. 21min. ago   Ertan Shakiri - Mya Fal Zot
1d. 16h. 23min. ago   Me Fal O Zoti Im - Hafsa Bajrami
1d. 16h. 31min. ago   Nr.64 Pyetje Dhe Pyargjigje Nya Facebook - Dr. Shefqet Krasniqi
1d. 17h. 43min. ago   03 - Fadil Musliu - Tregimi Pyar Habilin Dhe Kabilin
1d. 18h. 13min. ago   Irfan Jahiu - Komentimi I Sures At Tekathur
1d. 19h. 37min. ago   Live ,,ta Njohim Tya Vertetn,, Me Hoxhya Shefqet Krasniqi ,,
1d. 22h. 49min. ago   Menduh Alejbeg-nje Ezan Dyve Na Tthret
1d. 22h. 52min. ago   Spr 01
1d. 22h. 57min. ago   Repriza Drita Udhezimit Me Arsim Morina 21.04
2d. 47min. ago   Hixhame-lipjan
2d. 49min. ago   Maher Zain - Forgive Me | Vocals Only Version (no Music)
2d. 52min. ago   Hanumshah
2d. 54min. ago   Ushqimi Hallall
2d. 57min. ago   Dera E Shpress!! Ilahi Me Titra Shqip
2d. 59min. ago   Buzqeshi Jets
2d. 1h. 4min. ago   Medina Gjilan
2d. 1h. 7min. ago   Spr 01
2d. 1h. 9min. ago   Vdekja - Irfan Salihu
2d. 2h. 20min. ago   Flesh Lajmet
2d. 2h. 23min. ago   Intro-shefqet Krasniqi Adem Ramadani
2d. 2h. 59min. ago   Live Ora Degjuesve Tema Dipasora Moderator Naim Hoxha Studio Nr 2 Priz...
2d. 6h. 22min. ago   Repriza Nje Ilahi Per Ty 21.4.2014
2d. 7h. 27min. ago   Live Kuizi Dites Moderator Naim Hoxha Studio Nr 2 Prizren
2d. 9h. 12min. ago   Live Emisioni I Mengjesit Moderator Naim Hoxha Studio Nr 2 Prizren
2d. 15h. 3min. ago   Pasojat E Gjynaheve - Behar Mjekiqi - Hutbe
2d. 16h. 37min. ago   Vlera E Dits S Xhuma - Fadil Musliu - Hutbe
2d. 16h. 48min. ago   Vlera E Dits S Xhuma - Fadil Musliu - Hutbe
2d. 20h. ago   Kush Arrin I Pari - Ekrem Avdiu
2d. 20h. 49min. ago   Live Emisioni Nje Ilahi Per Ty Tel 0041 44 586 99 03
2d. 22h. 19min. ago   Meditime Rreth Ajetit 100 T Surs Jusuf - Hoxh Ekrem Avdiu
3d. 10min. ago   Dhurata Nuk Njeh Koh - Hoxh Mazllam Mazllami
3d. 2h. 21min. ago   Live Emisioni Drita Udhezimit Moderator Naim Hoxha Studio Nr 2 Prizren
3d. 4h. 9min. ago   Muslim Shop Lagerabverkauf Mainz 2013
3d. 4h. 12min. ago   Hixhame-lipjan
3d. 4h. 15min. ago   Astronik Prishtin
3d. 4h. 17min. ago   Repriza Shendeti Im Me Vlora Gjergjizi
3d. 6h. 8min. ago   Repriza Testoni Njohurite Tuaja Per Islam 20.04.2014
3d. 7h. 48min. ago   Live Emisioni I Mengjesit Moderator Naim Hoxha Studio Nr 2 Prizren
3d. 12h. 12min. ago   Maher Al-muaiqly - Quran - Surat Al-hadid
3d. 12h. 14min. ago   Maher Al-muaiqly - Quran - Surat Al-haaqqa
3d. 15h. 41min. ago   Salaah Bukhaatir - An-noor
3d. 17h. 14min. ago   17.1.2012 Ta Njohim Te Verteten Shefqet Krasniqi
3d. 17h. 44min. ago   Muslim Shop
3d. 17h. 46min. ago   03 Ulul Azmi
3d. 17h. 54min. ago   Shefqet R. - Muhammedi (album 2013) (1)
3d. 18h. 2min. ago   Adem Ramadani - Palestina
3d. 18h. 8min. ago   No Beats Necessary - How Can You Deny?
3d. 19h. 39min. ago   Dr.shefqet Krasniqi - Dora E Lartya Ma E Mirya Se Dora E Larya Me 27 1...
3d. 20h. 38min. ago   Live Emision Testoni Njohurite Tuaja Per Islam ( Studio 1 Tel 0041 44 ...
3d. 22h. 34min. ago   Ertan Shakiri - Mya Fal Zot
3d. 23h. 23min. ago   Dr. Zekerija Bajrami - Pranvera Arabe Emision Kontaktues 30.1.2013
4d. 2h. 12min. ago   Fadil Musliu - Pyetje Dhe Pergjegjje Linz 1.2.2014
4d. 2h. 42min. ago   Live Studio 4 Wien - Tribuna Ne Xhamian Imam El Buhari Me Hoxhen Enis ...
4d. 4h. 22min. ago   Live E Diela Pas Dite Sms Rubrika Dergo Mesazh Moderator Rafet Shemsid...
4d. 5h. 25min. ago   Naim Qukiqi - Ilahi Pendohu 2013
4d. 5h. 27min. ago   Muhamed Kollari - Po Pendohem (ilahi)
4d. 5h. 32min. ago   Mensur Kadriu - Jetimi ( Official Video 2013 Hd )
4d. 5h. 35min. ago   Gazmend Fukaraja
4d. 5h. 40min. ago   Bajrush Berisha - Muhammed (s.a.w)
4d. 5h. 42min. ago   Allah Allah-fersan Jahiu
4d. 5h. 45min. ago   Adnan Dukaj Nata E Varrit Live 2013
4d. 5h. 47min. ago   A Ke Ndegju Ilahi Ma Te Mire! - Mubarak Turky
4d. 6h. ago   Merhum Ismail Bizer / Okuma Sirasi 5
4d. 6h. 2min. ago   Kuran Nga Voglushi
4d. 6h. 7min. ago   Femra Mes Dy Ekstremeve, Diskriminimit Dhe Lirise Se Tepruar - Mervan ...
4d. 6h. 37min. ago   Hedani Kuran
4d. 6h. 42min. ago   Ali Berisha Ajete Kuranore
4d. 6h. 44min. ago   Kjo Shami lsht Krenari - Muharem Qaili
4d. 6h. 49min. ago   Shefqet R. - Mbulesa (album 2013)
4d. 6h. 52min. ago   Vdekja-hedani-menduhi
4d. 7h. 26min. ago   Repriza Pyte Hoxhen Me Mazllam Mazlamin 27.11
4d. 8h. 41min. ago   Valon Haxhijaj Hd - Jetimi
4d. 8h. 43min. ago   Repriza Pyte Hoxhen Me Mazllam Mazlamin 27.11
4d. 9h. 46min. ago   Naim Qukiqi - Ilahi Pendohu 2013
4d. 9h. 51min. ago   Muhamed Kollari Dynjaja Qenka Bosh
4d. 9h. 54min. ago   Muhamed Kollari - Po Pendohem (ilahi)
4d. 9h. 56min. ago   Mensur Kadriu - Jetimi ( Official Video 2013 Hd )
4d. 14h. 47min. ago   Repriza Pyte Hoxhen Me Rashit 09.04
4d. 16h. 28min. ago   Adem Ramadani - A Ka Taube Zot Per Mue (official Video Hd)
4d. 17h. 1min. ago   Tefsir - Hyrje - Suretu El-hakka - Imam Ahmed Kalaja.
4d. 17h. 8min. ago   Tefsir - Hyrje - Suretu El-hakka - Imam Ahmed Kalaja.
4d. 17h. 57min. ago   Mos Beni Kurtha - Hoxh Mazllam Mazllami
4d. 18h. 40min. ago   Xhemajl Nuhiu Dhe Nusret Kurtishi - Barak Allah
4d. 18h. 42min. ago   Menduh Alejbeg-nje Ezan Dyve Na Tthret
4d. 18h. 45min. ago   Ilahi Arabe - Besmir Kruta.
4d. 18h. 50min. ago   Repriza Emisioni Pyete Hoxhen Me Ebu Bekr Ruli
4d. 20h. 28min. ago   Spr 01
4d. 20h. 32min. ago   Ertan Shakiri - M Fal Zot ( Official Video 2014 )
4d. 20h. 35min. ago   Besmir Kruta- Ja Nebij Selam Alejke- Verision Turk
4d. 20h. 37min. ago   Amar Ismaili - Jetim (official Video 2014)
4d. 20h. 42min. ago   Allah Allah Ja Allah - Adem Ramadani
4d. 20h. 45min. ago   Ta Ndihmojm Alketen
4d. 20h. 47min. ago   Shopislam Gjermani
4d. 20h. 50min. ago   The Author - Album - The Title
4d. 20h. 52min. ago   Ndihmo Ndertimin E Xhamis
4d. 20h. 55min. ago   Islamishklaida
4d. 20h. 57min. ago   Hanumshah
4d. 21h. ago   Astronik Prishtin
4d. 21h. 2min. ago   Albumi Nga Erduan Hiseni
4d. 21h. 5min. ago   Live Nga Minheni I Gjermanis Seminar Islam Me Hoxhe Enis Rama Dhe Ilah...
5d. 4min. ago   Faqja E Bardhya Hoxhya Mazllam Mazllami
5d. 19min. ago   08 - Tekbire Dhe Salavate
5d. 21min. ago   Fidush Aliu - Malli Per Baban
5d. 24min. ago   Nenes
5d. 29min. ago   Menduh Allajbeg - A Ka Teube Zot Per Mue (live)
5d. 31min. ago   Mishary Rasheed - Maa Allah
5d. 36min. ago   08 - Tekbire Dhe Salavate
5d. 1h. 32min. ago   Fidush Aliu - Malli Per Baban
5d. 1h. 37min. ago   Nenes
5d. 1h. 39min. ago   Live Nga Minheni I Gjermanis Seminar Islam Me Hoxhe Enis Rama Dhe Ilah...
5d. 1h. 42min. ago   Ora Degjuesve Me Ibrahim Gjinin 01.04
5d. 1h. 52min. ago   Live Nga Minheni I Gjermanis Seminar Islam Me Hoxhe Enis Rama Dhe Ilah...
5d. 2h. 42min. ago   Imeshary Rashid - Rith Ya Altaresh
5d. 2h. 44min. ago   13. Ja Aksa - 13. Ja Aksa - Mishari Rashid (2011)
5d. 2h. 49min. ago   Adem Ramadani - A Ka Tevbe O Zot Per Mua
5d. 3h. 3min. ago   18. Ja Meken - 18. Ja Meken - Mishari Rashid (2011)
5d. 3h. 5min. ago   Live Nga Minheni I Gjermanis Seminar Islam Me Hoxhe Enis Rama Dhe Ilah...
5d. 4h. 1min. ago   18. Ja Meken - 18. Ja Meken - Mishari Rashid (2011)
5d. 4h. 3min. ago   Live Nga Minheni I Gjermanis Seminar Islam Me Hoxhe Enis Rama Dhe Ilah...
5d. 4h. 6min. ago   Live Islami Dhe Femijet Tel 0041 44 586 99 03 Moderator Rafet Shemsidi...
5d. 4h. 24min. ago   Valon Haxhijaj Hd - Jetimi
5d. 4h. 29min. ago   15 - Sedat Islami - Besimtari Si Kapiteni I Anijes
5d. 5h. 16min. ago   Intro Ch
5d. 5h. 21min. ago   Arifi Mustafa - New Song(161)
5d. 5h. 26min. ago   Hedani Kuran
5d. 5h. 29min. ago   Naim Qukiqi - Ilahi Pendohu 2013
5d. 5h. 37min. ago   Muhamed Kollari - Po Pendohem (ilahi)
5d. 5h. 39min. ago   Mensur Kadriu - Jetimi ( Official Video 2013 Hd )
5d. 5h. 44min. ago   Semundjet E Zemres Ii - Fadil Musliu 18.04.2014
5d. 7h. 15min. ago   14.shprehitl E Ndaluara Gjatl Ciklit - Hoxhl Lulzim Susuri
5d. 7h. 30min. ago   Gazmend Fukaraja
5d. 7h. 35min. ago   Bajrush Berisha - Muhammed (s.a.w)
5d. 7h. 38min. ago   Intro-shefqet Krasniqi Adem Ramadani
5d. 7h. 48min. ago   Allah Allah-fersan Jahiu
5d. 7h. 50min. ago   Adnan Dukaj Nata E Varrit Live 2013
5d. 7h. 54min. ago   A Ke Ndegju Ilahi Ma Te Mire! - Mubarak Turky
5d. 8h. 1min. ago   Nusret Kurtishi - Nuk Je I Vetmi Ql Brengosesh 2013
5d. 8h. 6min. ago   Emocionale-nuk E Pash Jakup Hasipin Rrefen Nje Degjues
5d. 8h. 8min. ago   64 - Ml Aflr Me Brengat E Shikuesve - Live Me Hoxhl Muhamed Dlrmakun
5d. 12h. 42min. ago   Ahmed Al Aymi - Al - Maeda
5d. 14h. ago   Ahmed Al Aymi - Aal - E - Imran
5d. 16h. 12min. ago   Ahmad El-ajmi 2
5d. 16h. 29min. ago   Ahmad El-ajmi 1
5d. 16h. 32min. ago   Sheikh Al-3ajamy - Quran - Surat Yaseen [part 1-3]
5d. 16h. 44min. ago   Ahmad Al Ajmi - Suretu Muhammed
5d. 16h. 57min. ago   Sheikh Al-3ajamy - Quran - Surat Al-qasas [part 1-5]
5d. 17h. 27min. ago   Sheikh Al-3ajamy - Quran - Surat Al-7ijr [part 1-2]
5d. 17h. 44min. ago   Ahmad Al Ajmi - Suretu Hijarat
5d. 17h. 54min. ago   Sheikh Al-3ajamy - Quran - Surat Al-furqan [part 1-3]
5d. 18h. 41min. ago   Ahmad Al Ajmi - Al - Anaam
5d. 19h. 46min. ago   Buzqeshi Jets
5d. 21h. 28min. ago   Drita E Se Vertetes Me Fadil Musliun
5d. 21h. 30min. ago   8. Adem Ramadani - Qaben Spari Kur E Pash
5d. 21h. 35min. ago   Mishary Rasheed - Ya Ummi
5d. 21h. 38min. ago   Adem Ramadani - A Ka Taube Zot Per Mue
5d. 22h. 25min. ago   Harta E Rrugs - Hoxh Bekir Halimi
5d. 22h. 31min. ago   Ne Mes Te Rruges Jetim Live Ilahi Fersan Jahiu
5d. 22h. 35min. ago   Muslim Shop Lagerabverkauf Mainz 2013
5d. 22h. 38min. ago   Jetimi Vogel-fidush Aliu
5d. 22h. 40min. ago   Memi 2012 - Kam Gabu Me S`gaboj
 
RSSComments:
 
      Quest: fatmir    2:38 <> 7. 1. 2012      
selam alejkum vllazrit xhaferi
 
 
 
      Quest: fatmir    3:17 <> 26. 1. 2012      
selam alejkum vllazer musliman
 
 
 
      Quest: hydajet    1:07 <> 9. 10. 2012    Tirana  
selam ajlekum fersan jahijun
 
 
 
      Quest: XhemaL    3:10 <> 14. 7. 2013    Leipzig  
Selam Alejkum
 
 
 
      Quest: NOUM    15:59 <> 17. 8. 2013  
Asslam 0 ALikum NOUM 4m Pak
 
 
 
      Quest: ilham    4:02 <> 11. 11. 2013    Dortmund  
Selam alejkum
 
 
 
      Quest: laura    19:46 <> 9. 1. 2014    Belgrade  
selma alejku lexoma bre se po kam qef e ju uroj juve shoqet e mia familjen tem adem ramadani a ka taube zot per ku
 
 
 
      Quest: fidan    0:35 <> 11. 1. 2014    Stockholm  
selam alejkum
 
 
 
      Quest: roni    22:04 <> 27. 3. 2014      
selam alejkum
 
 
 
      Quest: MUSTAFA    14:19 <> 18. 4. 2014    Karlskoga  
SELAM ALEJKUM VLLEZER MUSLIMAN KU DO QE GJINDENI
 
 

Add a comment or description of the radio :
If you want add new url radio address, please leave a comment in contacts

Your name : 7+1=    

Germany 128 kbit

 DEFJAY.DE - 100% R&B! (GERMANY)
Defjay - Mix@6
Defjay - Mix@6
United States 96 kbit

 Whisperings: Solo Piano Radio
Lee Bartley - A Day Apart
Lee Bartley - A Day Apart
United States 128 kbit

 TheJazzGroove.com - Elegant Jazz. Laid-back and Commercial Free
Brian Lynch & Bill Charlap - Atras Da Porta
Brian Lynch & Bill Charlap - Atras ...
United States 128 kbit

 SmoothJazz.com Global Radio - The World's First 24/7 Since 2000 - KJAZ.DB
Incendio - Awakening - Incendio
Incendio - Awakening - Incendio
Slovakia 128 kbit

 Jemne Melodie: jemne melodie live
Vondrackova Helena & Korn Jiri - Kazda Trampota Ma Svou Mez ** Jemne Melodie Live **
Vondrackova Helena & Korn Jiri - Ka...
Germany 128 kbit

 ANTENNE BAYERN Top 40
Pitbull Feat. Ke$ha - Timber
Pitbull Feat. Ke$ha - Timber
India 24 kbit

 SUNNI GLOBAL VOICE (LIVE CHARCHA)
Live From Kalpatta Sys 60th Annivesary Prakyapana Sammelanam
Live From Kalpatta Sys 60th Annives...
Germany 128 kbit

 ANTENNE BAYERN Chillout
Sphere - I Fly Away
Sphere - I Fly Away
United States 32 kbit

 Sunni Online Radio
Live From Kmic
Live From Kmic
Germany 128 kbit

 GAY FM - Pure Dance!
Pink - Try (dj Mike D Remix)
Pink - Try (dj Mike D Remix)
Russia 128 kbit

  90-
Technotronic - Get Up
Technotronic - Get Up
Germany 128 kbit

 HIT104 - Your Top 40 Channel
Cris Cab - Liar Liar
Cris Cab - Liar Liar
Russia 128 kbit

  Club
Gareth Emery/bo Bruce - U (w&w Rmx)
Gareth Emery/bo Bruce - U (w&w ...
Spain 128 kbit

 La Maquina del Tiempo
Various Artists - After Dark - Tito & Tarantula
Various Artists - After Dark - Tito...
United States 128 kbit

 Smoothjazztampabay.com WJAZ.DB The World's Smooth Jazz Destination Since 2004
Najee - Moody's Mood For Love
Najee - Moody's Mood For LoveMusic - tv.pervii.comArabic - tv.pervii.com


Arabic - tv.pervii.com


Arabic - tv.pervii.com

Recent comments:
thunder rocks rad...:
—Good music choices
radio amanecer mál...:
—Mi comentario es...
radio udaondo:
—esta es nuestra direccion y repr...
magman:
—hey plunker not talk to you in a...
radio mojdeh - ir...:
—Please pray for my so Ashcon
soulstation radio - soul, reggae, d...:
—One great song after another!
la nueva radio fe la de la sana doc...:
—PORQUE LA RADIO FE NO ESTA AHORA
ffm radio:
—I was pleasantly surprised by th...
radio grom laznica:
—Stanjiko,undje je radio al tjeu?
kingdub family radio:
—Dubwise ! :D


  Login to the site:     Popular:     Advertisement     FAQ  
login Online voice recorder banners Contacts
Register Live now!    
Recover password stations   copyright
 
  0.1739 s.     Privacy Policy   |   Web Design © www.pervii.com 2006-2014